BAC SINGLE AGE SPOOKTACULAR ASSIGNED WARM UPS:

Sunday AM Session warm ups:

1st 20 Minutes: 8:00-8:20am

• Badger Aquatics Club-WI (163) swimmers (+)Stevens Point-WI (1) swimmer Lanes 1-8

2nd 20 Minutes: 8:20-8:40am

- Waterloo Swim Club-WI (8) swimmers sharing lanes 1-2-3
- MoHo Gators-WI (46) swimmers sharing lanes 1-2-3
- Lake Geneva Swim Club-WI (6) swimmers sharing lanes 4-5-6
- Southwest Aquatic Team-WI (42) swimmers Lanes (4-5-6)
- Ripon Community Swim Club-WI (6) sharing lanes 7-8
- Waunakee Wave-WI (32) swimmers sharing lanes 7-8
- Unattached-WI (7) swimmers, all belong to one of the above teams

3rd 20 Minutes: 8:40-9:00am

- 6 lanes for one way sprints
- 2 lanes for general warm up

Diving well open during the whole meet.

Sunday PM Session warm ups:

1st 20 Minutes: 1:35-1:55pm

• All BAC 11-12's (90 Swimmers)

2nd 20 Minutes: 1:55-2:15pm

• All 11-12's from LGSC, MOHO, RCSC, SPDY, LOO, WAUN, SWAT (70 swimmers)

3RD 20 Minutes: 2:15-2:35pm

- All teams 8-Unders in 6 lanes (90 swimmers)
- Two lanes for starts

Diving well open during the whole meet.